Renovering2020-11-25T10:01:40+00:00

Renovering i Stockholm

Letar ni efter en bra byggfirma i Stockholm som kan hjälpa er med renovering av ert hus? I så fall har ni kommit rätt! Vi utför renoveringar i Stockholm i exempelvis kök, badrum, totalrenovering av bostäder och kontor, både in- och utvändigt. Vi gör även utbyggnader, byter fönster och fasader, lägger om tak och bygger uterum och altaner, med mera. 

Vi åtar oss med glädje både små och stora uppdrag för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och företag. För oss är alla kunder lika viktiga oavsett storlek på uppdrag. Genom åren har vi samlat på oss många nöjda kunder, varav flera numera är återkommande och vi delar gärna med oss av referenser. Välkomna att kontakta oss i Stockholm för frågor om renovering eller en kostnadsfri offert.

Våra hantverkare är certifierade

Ni kanske precis har flyttat till en ny bostad som behöver fräschas upp? Vill ni kanske sätta er prägel på bostaden i Stockholm med en renovering? Kanske har badrummet eller köket sett bättre dagar och behöver ett ansiktslyft? Både kök och badrum kräver särskild kompetens för att bli riktigt bra och vi har den. Våtrum och tätskikt kräver certifierade hantverkare och det är vi. Både i kök och badrum är det viktigt att elinstallationerna blir rätt och vi har de kunskaper och certifikat som krävs för att få göra dessa elinstallationer. Vi har all kompetens som behövs vid en renovering i Stockholm. Vi tar ansvar för hela renoveringen vilket skapar trygghet för er som kund. 

Totalentreprenad vid renovering i Stockholm

Vi är stolta över att vår byggfirma i Stockholm kan erbjuda totalentreprenad vid renovering. Genom att vi har all den kompetens som behövs samlad hos oss som snickare, VVS-tekniker, elektriker, golvläggare, takläggare, målare, murare, arkitekt etc. går er renovering mycket snabbare. Vi är en flexibel byggfirma och vet att man under renoveringens gång ibland kommer på nya idéer eller ändrar sig. För oss är det inga problem. Vi lyssnar alltid på våra kunder och anpassar oss i så stor utsträckning som det går. Kontakta oss redan idag så diskuterar vi tillsammans hur vi kan förverkliga ert drömprojekt.