arkitekt Stockholm2020-11-25T10:00:55+00:00

Arkitekt i Stockholm

Letar ni efter en arkitekt och byggfirma i Stockholm som kan hjälpa er med en tillbyggnad eller ett hus? Vi kan erbjuda totalentreprenad i Stockholm vid alla slags byggen och renoveringar och vår skickliga arkitekt kan även rita ert drömhus. Genom att hålla fokus på kvalitet och våra kunders varierande behov samt vara flexibla har vi skaffat oss flera nöjda uppdragsgivare bland privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Vår målsättning är att alltid leverera design och byggnader av god kvalitet. Detta oavsett om det är en tillbyggnad av ett hus, en ny fastighet, köksrenovering eller en ny altan. Kontakta oss redan idag så diskuterar vi ert drömprojekt tillsammans. Välkomna att höra av er!

Rådgivning om hur man renoverar gamla hus

Vår arkitekt i Stockholm kan även hjälpa till med rådgivning om hur man bäst renoverar gamla lägenheter och fastigheter. En gammal bostad eller fastighet som renoveras varsamt och på rätt sätt får ett ökat värde både ekonomiskt och kulturellt. Vid en rådgivning kommer vår arkitekt hem till er i Stockholm och går igenom bostaden eller fastighetens skick från grund till tak och gör en bedömning av skick, vad som eventuellt behöver åtgärdas och vilka detaljer som bör bevaras. Vi talar även om hur dessa renoveringar bör utföras och vilka material som är lämpliga att använda. Naturligtvis kan vi även hjälpa till med själva renoveringen då vi har all expertis och olika hantverkare inom vår byggfirma. 

Vår arkitekt sköter bygglovsansökan i Stockholm

Självklart kan ni komma till oss med en färdig ritning och vi hjälper er att bygga, men vår arkitekt i Stockholm kan också hjälpa er. Vi är experter på att hitta smarta och bra lösningar som ger er bostad mer yta Vi kan rita och platsbygga kök, tillbyggnader som garage och orangerier, hela hus och mycket mer. Vi kan erbjuda totalentreprenad och hjälpa er redan från start i ert byggprojekt. Vår byggfirma i Stockholm har både arkitekter, snickare, målare, murare, VVS-tekniker, elektriker med flera. Vi kan även hjälpa er med att upprätta till- och ombyggnadsritningar för äldre hus och nyare fastigheter, bygglovsansökan samt uppmätning av byggnader både in- och utvändigt.