Källarrenovering Stockholm2020-11-25T10:01:13+00:00

Källarrenovering i Stockholm

Det är svårt att förstå hur ett trist källarutrymme, använt som skrubb, kan bli ett hypermodernt rum som är trivsamt och inbjudande. Men ser du jämförande bilder från mer än en källarrenovering som vi har gjort i Stockholm blir du säkert överraskad.

Kanske tänker du inte på vilken guldgruva källaren faktiskt är, för tomtpriserna är dyra, och kan du göra en källarrenovering i Stockholm behöver du inte bygga ut alls, för du har redan ytan du behöver till ditt förfogande.

I Stockholm är källarrenovering ett smart alternativ

När ett av barnen vill ha mer utrymme, ett eget spelrum eller kunna ta hem kompisar lite mer ostört, är det ett bra alternativ att flytta ner i källaren. Med källarrenovering i Stockholm kan det nästan ersätta en egen lägenhet. Med snygga mattor, modern belysning och installation av till exempel dusch och toalett, ett litet pentry och trevliga möbler, blir källaren en bostad. 

I en källare kan man också ha egen musikstudio, vävstuga eller ett mysigt TV-rum som också fungerar som bibliotek. Eftersom fönstren ofta är mindre i en källare, är det lättare att slippa insyn. Vill du ha högre takhöjd kan man ibland gräva ner och sänka golvet lite. Kontakta oss så tittar vi på möjliga idéer för ditt hus i Stockholm som lämpar sig för källarrenovering.

En stor överraskning beträffande funktion

Man kan alltså, med en ordentlig isolering, lite ny rördragning och några smarta installationer få ett helt nytt rum. Det blir en stor överraskning när folk ser vilken skillnad det kan vara mellan en trist källarlokal och ett snyggt och modernt inrett rum. Kanske har du ett eget företag och hyr in dig i ett kontorshotell. Med en smart källarrenovering i Stockholm får du ett snyggt och modernt kontor hemma istället. 

Vi hjälper dig med hela projektet, från planering till färdigt rum. Oavsett om du väljer att ha ett eget spa eller en mysig plats för dina hobbies, måste du bara se alla fantastiska möjligheter det finns i Stockholm. Källarrenovering med tapeter, färg och snygga möbler kan göra underverk, och grundarbetet gör vi gärna åt dig. Välkommen till oss!