Om FF-Bygg – företagspresentation

Fint & Färdigt Bygg Sthlm AB

FF Bygg startades 1994.

Men det hela började faktiskt mycket, mycket tidigare. När jag var 3 år så lät min far bygga till vårt hus. Det var en lokal hantverkare som fick uppdraget. Jag var väldigt fascinerad av hur han gjorde grunden och byggde det hela. Det var redan 1965. Då fick jag iden att jag ville bli byggmästare. Hur jag nu visste vad det var vid den åldern kan man ju fråga sig..

Och så blev det. Ända sedan barnsben har jag alltså haft intresset att bygga och det lever vidare än idag då jag bedriver verksamheten med anställda och underleverantörer där det behövs.

 

Var finns vi

Vårt arbetsområde är hela Storstockholm. Älvsjö, Mälarhöjden, Hägersten, Enskede, Stureby, Tallkrogen, Huddinge, Essingeöarna, Bromma, Spånga, Danderyd, Enebyberg, Täby, Djursholm, Sollentuna, Lidingö, Nacka, Tyresö.

 

Välkommen som kund i FF Bygg!

 

 

Företaget

Jon Melander

 

 

Jon Melander
Jon MelanderVD Kalkyl/försäljning/projektledning Mobil 070 562 34 18/ jon@ffbygg.se
Anneli Melander
Anneli MelanderAdministration