Tillbyggnad2020-11-25T10:02:02+00:00

Tillbyggnad i Stockholm

Vi är en byggfirma i Stockholm som är specialiserade på tillbyggnad. Detta innebär att vi bygger tillbyggnader i Stockholm med omnejd, men vi kan självfallet även bygga fristående hus, göra totalrenoveringar, renovera kök och badrum, byta fönster, lägga om tak och mycket mera. Bland våra kunder finns både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och företag. För oss är alla kunder lika viktiga oavsett storleken på byggprojektet. Vi har många nöjda kunder och flera av dem är återkommande och har gett oss fina recensioner som vi gärna visar upp. Vill ni veta mer eller få en kostnadsfri offert är ni välkomna att kontakta oss via mejl eller på telefon.

Vi kan även hjälpa er med ritningar

Behöver tonåringarna en egen flygel? Eller vill ni ha ett orangeri som sitter ihop med det övriga huset? I vår byggfirma finns all den expertis som behövs när man ska bygga en tillbyggnad eller när man bygger ett helt nytt hus i Stockholm. Vi bygger från grunden och har alla de certifikaten som behövs för att exempelvis få utföra arbeten i badrum. Kanske har ni redan en ritning på det som ni vill bygga? Om inte kan vår arkitekt hjälpa er med att ta fram en design som passar. Naturligtvis hjälper vi er även med ansökan om bygglov. Oavsett hur ni vill gå tillväga kan vår byggfirma i Stockholm erbjuda kompetent och tillförlitlig hjälp när du vill göra en tillbyggnad.

Totalentreprenad vid tillbyggnad i Stockholm

Vi kan erbjuda totalentreprenad vid både tillbyggnad, nyproduktion av hus och renoveringar i Stockholm. Detta innebär att vi kan ansvara för hela bygget då vi inom vår byggfirma har både betongarbetare, murare, snickare, målare, VVS-tekniker, elektriker, arkitekter med flera. Detta gör att ert byggprojekt färdigställs mycket snabbare och det till en lägre kostnad än om ni själva hade anlitat de olika hantverkarna som behövs. Vid både tillbyggnad, renovering och nyproduktions övervakar vår byggledare i Stockholm arbetet och finns alltid tillgänglig för att svara på frågor. Får du nya idéer under byggets gång är det inget problem för oss. Vi är flexibla och lyssnar gärna på er.